Software company albania
Header

Author Archives: Teodora Papa

VPN(Virtual Private Network)

June 4th, 2013 | Posted by Teodora Papa in Application Security | General - (0 Comments)

Bota ka ndryshuar shumë në dekadat e fundit. Në vend që të perballen me shqetësimet lokale shumë biznese, tashmë duhet të mendojnë edhe për tregjet globale. Shumë kompani kanë objekte të shtrirë në të gjithë vendin, ose rreth botës dhe gjithe ketyre kompanive u nevojitet një mënyrë për të pasur nje komunikim të shpejtë, të …
Read more