Software company albania
Header

Ne vargun e epokave te ndryshme qe ka njohur zhvillimi i njerezimit, kjo qe po jetojme eshte pa dyshim Epoka e Komunikimit. Sot, bota eshte me e vogel se kurre pikerisht fale mrekullise Internet. Cdo dite, pavaresisht ku shkojme apo cfare bejme, nuk jemi asnjehere vetem sepse nepermjet teknologjise ne mund te jemi ne kontakt …
Read more

Social Business is a recent term and a new-quite-promising-trend improving the way companies function and generate value for all the components (stakeholders, employees, customers, partners, and suppliers). Social software, as the name implies, is the interaction of people in friendlier environment that has ease of use, rich functionality that facilitates navigation, quick information that is …
Read more

Viti 2011 ishte nje vit mjaft aktiv per piratet e kompjuterave. Ky aktivitet ishte mjaft intensiv edhe ne Shqiperi. Sulme dhe kundersulme po aq te fuqishme mbi dhe nga “piratet” grek dhe ata serb. Nga sulmet me te bujshme ne arenen nderkombetare permendet ai i “skuadres” “Anonymous” mbi server-at e Stratfor. Ne website e Anonops …
Read more

The week we left behind was a shocking week for all the Flash community, both developers and designers. Adobe declared with a poorly prepared statement that they are going to stop development of the mobile Flash plugin. A terrible thing to hear from the Flash community considering the growing importance of the mobile internet connected …
Read more

Kohet e fundit ne Shqiperi jane shtuar shume kompanite e zhvillimit te softeve. Situatat e krijimit dhe te falimentimit jane pothuajse te njejta per te gjitha.Megjithate disa kompani arrijne te kene bilance pozitive dhe te mbijetojne, por gjithsesi ne Shqiperi biznesi i zhvillimit te softeve nuk eshte ne nivelet e perfitueshmerise qe arrin nje kompani …
Read more