Software company albania
Header

Client side Credit Card check

September 26th, 2013 | Posted by hedvir in Application Security | tricks - (0 Comments)

Hello developers! There are may times that we have to deal with online credit card payments. Well there is a simple solution for dummy front end users that we can check their credit cards before we validate are going to validate it in server side and then in the credit card processor… Below is following …
Read more

Bota ka ndryshuar shumë në dekadat e fundit. Në vend që të perballen me shqetësimet lokale shumë biznese, tashmë duhet të mendojnë edhe për tregjet globale. Shumë kompani kanë objekte të shtrirë në të gjithë vendin, ose rreth botës dhe gjithe ketyre kompanive u nevojitet një mënyrë për të pasur nje komunikim të shpejtë, të …
Read more

RADE Zhvillimet e shpejta ne rritjen e parametrave te teknologjise hardware dhe ne internet duke filluar nga njesite desktop deri tek pajisjet mobile kane sjelle nje kerkese te larte per aplikacione te pasura ne web. Ndryshimi i shpejt i kalimit nga aplikacionet tradicionale te perdorura ne desktop, ne nevojat e perdorimit te tyre ne web …
Read more

Kreatx Presantation on Secure, Scalable, Synchronizable, and Social Business oriented Rich Internet Applications to reduce costs and add value to clients The paper presentation consisted on guiding the business in choosing the appropriate software application technology and apply the right methodologies. Modern technology must have certain criteria to fulfill business needs. Kreatx proposes RIA (rich …
Read more